Ofte Stillede Spørgsmål

Denne side er designet til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning på din lugt, patogen, pletter eller rengøringsproblemer.

Jeg vil løse mit lugtproblem med: røg

Røg har evnen til at komme bag vægge, gulve og lofter. Den bedste fremgangsmåde er at slippe af med brændt eller forkullet materiale og derefter rengøre alle overflader med RX101 Deodorizing Cleaner.

Da træ fungerer som en svamp, skal alle åbne træoverflader males eller forsegles efter rengøring alle med RX101 Deodorizing Cleaner. Hvis den ikke forsegles, vil lugten af røg trække tilbage igen.

Sæt derefter en udstødningsventilator i den ene ende af rummet (loftet?) Og brug en kold fogger med RX60 Odor Eliminator i kælderen. Nøglen er at tegne RX60 op gennem huset, inklusive de døde luftrum bag murene, efter røgens vej.

Vi har et produkt specifikt til luftbårne røgproblemer, RX29.

Jeg vil gerne løse mit lugtproblem med: kæledyr

Nøglen til at fjerne lugt fra dyre- eller menneskelige ulykker er at behandle alle 3 dimensioner, der er involveret i lugten. Først skal du rengøre og desinficere alle “over gulvet” hårde overflader ved hjælp af RX75 Desinfectant Cleaner. Hvis et stort område skal desinficeres, kan du bruge et af de AIRX -koncentrerede desinfektionsmidler, såsom RX44 ACE eller RX78 Plus.

For det andet skal gulvfladen grundigt vådes ud med RX66 Bio-Enzymatic Foul Odor Digester og lade den forblive våd i 1-4 timer. Dette vil generere en koloni af “gode” bakterier, der vil fodre med de organiske væsker, der er vandret ind i gulvet.

For det tredje, brug en kold fogger med RX60 Foul Odor Eliminator til at angribe de dårlige lugtmolekyler i luften.

Jeg vil løse mit lugtproblem med: mad

Der er to typer procedurer. Genoprettelsesprocedurer og daglige vedligeholdelsesprocedurer.

Til genoprettende behandling fjernes alle lugtkilder grundigt, rengøres og desinficeres alle “over gulvet” hårde overflader ved hjælp af en opløsning af RX44HDQ eller RX44ACE desinfektionsrens og skylles med drikkevand. For det andet skal gulvfladen grundigt vådes ud med RX66 Bio-enzymatisk Foul Odor Digester og lade den forblive våd i 1-4 timer. Dette vil generere en koloni af “gode” bakterier, der vil fodre med de organiske væsker, der er vandret ind i gulvet.

Behandl derefter alle vaske- og gulvafløb med RX32. Regelmæssig daglig vedligeholdelse bør omfatte rengøring og desinfektion af alle overflader (gulve inkluderet) med RX44HDQ eller RX44ACE. Madforberedelsesoverflader skal skylles med drikkevand.

Jeg vil løse mit lugtproblem med: affaldslugt

Alle overflader skal rengøres grundigt med RX30 Deodorizing Affedtningsmiddel eller RX34 Trash & amp; Dumpster Cleaner. Påfør RX30 eller RX34, efter et par minutters opholdstid, spray derefter overfladen ren. RX30 kan udleveres med jævne mellemrum i en skraldespand eller komprimator. Det vil “blomstre” lugt -modvirkning, når det aktiveres med væske.

Et automatisk doseringssystem kan installeres for at injicere RX30 eller RX60 i en affaldsbeholder eller luften.

Hvis lugten eller det faste stof ikke er ekstrem eller efter rengøring med RX30 eller RX34 kan du anvende RX31 Super Sorbent for at absorbere flydende stof og frigive Airicide® og citronella duften.

Derudover kan RX19E Solid Odour Counteractant installeres i et Scentinel -vægskab og monteres på en væg eller dør nær indgangen til området.

Jeg vil løse mit lugtproblem med: tæppe

For at fjerne lugt fra gulvtæpper skal du bruge RX80 EPA -registreret tæppesprit til at rengøre tæppet. Dette vil dræbe forrådnende bakterier, der genereres af det organiske materiale og “fødekilder”, der klæber til tæppefibrene.

For at forhindre, at organisk materiale klæber til fiberen i fremtiden, skal du skylle gulvtæppet med en opløsning af RX82 Anti Re-snailt gulvtæpperens.

Du kan også sprøjte RX22 og RX20f direkte på gulvtæppet for at fjerne lugt mellem rengøringscyklusser.

Til luftbårne og overflader kan du bruge RX29.