Vores videnskab

Vores videnskab

På Airx Laboratories har vi en helt anden tilgang til lugtbekæmpelse og fjernelse af dårlig lugt.

Lugtkontrol i 3-dimensioner

På Airx Laboratories har vi en helt anden tilgang til lugtbekæmpelse og fjernelse af dårlig lugt. I stedet for et one-stop-produkt tror vi på at opdele lugtbekæmpelse i 3 dimensioner; Luftbåren, overflade og underoverflade. Ved at opdele de løsninger, vi tilbyder, i 3 forskellige dimensioner, kan vi tilbyde målrettede, skræddersyede løsninger, der fuldstændigt fjerner dit lugtproblem.

Luftbåren lugtkontrol

Fjern og løs dine lugtproblemer fuldstændigt

Skræddersyede lugtløsninger

Ældre former for lugtbekæmpelse dækker simpelthen over lugten, mens teknologien i Airx Products arbejder på at fjerne den helt. Airx Laboratories specielt formulerede og fremstillede luftbårne lugtbekæmpelsesprodukter kombineret med vores patenterede Aircide -teknologi eliminerer problemet fuldstændigt. Vi kan tilbyde skræddersyede luftbårne lugtkontrolløsninger til dine specifikke behov, så de passer til ethvert miljø fra husstand til industriel skala.

Ekstrem luftbåren lugt

I nogle tilfælde, hvor lugtmængden er så stor, såsom en svinefarm, rensningsanlæg eller en industrisituation, er det ikke økonomisk at behandle kilden til disse lugte. Det eneste alternativ er at dosere Airicide® lugt -modvirkning i luften for at fastgøre til de dårlige lugtmolekyler og ændre deres form, så de ikke længere opfattes som en dårlig lugt.

Gennemsnitlig luftbåren lugt

I de fleste tilfælde kan luftbåren lugt og deres årsager håndteres lokalt. Det er bare at sprøjte det i luften eller på en blød overflade, der indeholder den luftbårne lugt. Airx har et produkt til alle tilfælde af luftbåren lugtbekæmpelse. Du kan endda tilføje produkter som RX60 til din rengøringsopløsning for at tilføje lugtbekæmpelse til dine eksisterende produkter.

Konsekvent lugtkontrolydelse

I situationer, hvor der kræves en daglig og konsekvent luftbåren lugtbekæmpelse, kan Airx Laboratories give en vurdering af dine behov og derefter levere det korrekte udvalg af produkter til at løse dit lugtproblem.

Lugtkontrol på overfladen

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Nulla porttitor accumsan tincidunt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nulla porttitor accumsan tincidunt donec.

Hårde overflader

RENGØRING OG PATOGENKONTROL

Der er ingen grund til, at du ikke kan have lugtbekæmpelse og patogenkontrol på samme tid. Du skal vælge det korrekte produkt til applikationen og betingelserne. Hvis det er et område, der ikke er blevet rengjort i et stykke tid, vil det tage et mere aggressivt produkt at bringe området tilbage til en acceptabel tilstand.

service-12

Bløde overflader

TÆPPE RENGØRINGSSYSTEMER

Installation af tæppe kommer og går. Nogle siger, at det er mere omkostningseffektivt at vedligeholde, men det er afhængig af regelmæssig rengøring og vedligeholdelse. Et nyt eller restaureret tæppe er let at vedligeholde med en systematisk tilgang til støvsugning og rengøring. Airx er det eneste selskab, der har en EPA -godkendelse til et tæppesprit, der er lavet kun til tæppe (ikke hårde overflader med et ekstra tæppekrav).

Lugtkontrol under overfladen

Underoverfladeområder som tæppe, tæpper, polstring og andre porøse og fibrøse materialer kan være nogle af de sværeste områder at behandle og fjerne lugt. Det kan være umuligt at nå lugtkilden i et underoverflade, hvis du ikke har det korrekte produkt til jobbet. Airx Laboratories har designet og formuleret flere ekstremt effektive lugtbekæmpelsesprodukter under overfladen for at hjælpe med at fjerne lugtproblemer, der ikke ser ud til at forsvinde.

Se vores lugtbekæmpelsesprodukter under overfladen